Chiharu Shiota, Letters of thanks

Den Japanske kunstner Chiharu Shiota der havde lavet instalationen “The Key in hand” fra sidste års Venedig Biennale, har lavet en nyst stor instalation ved navn “Letters of thanks” på KØS i Køge. Med mere ind 3000 håndskrevne brevet vævet ind i et stort net.

56 Venedig Biennalen

Det er igen tid til “VM” i contemporary art  56’ende La Biennale di Venezia under overskriften “All The World’s futures”.  Ud over hovedudstillingerne på Giardini og Arsenale så er Venedigs smalle gader forvandlet til en labyrint hvor små udstillinger gemmer sig over hele byen. Her er en forsmag på lidt af årets Biennale, der ville løbende komme mere under Eventyr.

Den japanske pavilion på Giardini bød på et smukt værk med garn i kilometer vis, tusind vise af nøgler og et par både i en flot symbiose. The Key in the hand, Chiharu Shiota.

På den Ungarske pavillon var de gået mere i lege humør med et net af rør og rullende badebolde på kryds og tværs. Szilárd Cseke: Sustainable Identities.

Et roterende kranie med hår af farveblyanter på Guatemarlas pavilion ude i byen. Charlie, Sweet Death, Sabrina Bertolelli.

Farvel høje nord!

Efter lidt over 1 1/2 i NordNorge er jeg vendt hjem til Danmark! Det betyder også afsluttet turnus og tilbage til det danske hospitalsvæsen. Det har været et ekstremt spænde, udfordrende og ikke mindst smukt tid i Norge!

Storsteinnes legekontor BalsfjordLofotenMidnatssolenNordlys over Harstad Downtown Storsteinnes